Határ Bútor

"Bútorok határok nélkül.."

Extend, Soft bútorcsalád

Extend, Soft bútorcsalád
1 év garancia

Cikkszám: D5646

Extend irodabútor család

Az Extend egy modern vonalvezetésű, széles szín- és elemválasztékkal rendelkező irodabútor család. Az elemek vezetői és operatív irodák, tárgyalók, recepciók, irodai konyhák berendezésére is alkalmasak. Laplábas irodabútorok

Laplábas íróasztalok = erő + stabilitás

A "telilábas" kivitel masszív megjelenést kölcsönöz az íróasztaloknak, szimbolizálva az erőt, stabilitást. Szekrényeink fogantyú nélküliek, a szekrényajtók nyitását az ajtók feletti hézag teszi lehetővé. Ez a hézag köszön vissza az asztaloknál a lapláb és az asztallap között is, melyet egy 20 mm-es ezüst színű távtartóval érünk el. Az ajtós szekrények alu színű korpusszal, az ajtók a színválasztékban lévő bútorlapszínekben rendelhetők. A tolóajtós szekrények színazonosan készülnek. Akár négyen is - kényelmesen Jól átgondolt tervezéssel a kis irodákból is kihozhatjuk a maximumot. Az összeforgatott asztalokat, ha szükséges, paravánokkal választhatjuk el egymástól. A különféle szekrények megfelelő helyet biztosítanak az iratoknak, dossziéknak, sőt, az üveges szekrényekben kiállíthatjuk dísztárgyainkat, ajándékainkat is.

Tárgyalótoldatok - megoldás a vendégek fogadására

Egy irodában mindig felkészültnek kell lenni a vendégek fogadására. E célból többféle asztaltoldatot is terveztünk, melyek tökéletesen illeszkednek az Extend irodabútor asztalaihoz. A kényelem, a funkcionalitás hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat az irodákban, hatékonyak legyünk. A megfelelő asztal - kiegészítő toldat alkalmazásával probléma nélkül lebonyolítható egy mini tárgyalás anélkül, hogy Önnek el kellene hagynia az irodáját.

Fémlábas irodabútorok

Fémláb - erős, mégis légies és modern Irodabútoraink nyolcféle fémlábbal, fekete, fehér és alumínium színben is rendelhetők A szekrényeknél a fiókok és az ajtók nyitását megkönnyítő 2 cm-es rések a fémláb és az asztallap találkozásánál is visszaköszönnek. Fémlábas asztalaink homloklappal is rendelhetők. A honloklapot fém konzollal és metrikus csavarokkal rögzítjük az asztallap hátsó részéhez, így az asztalt zártabbá tehetjük.

Tárolás felsőfokon

A tárolórendszerek ideális kialakítása sok nehézségtől kímélheti meg az irodában dolgozót. Szekrényeink méret és funkcióválasztéka számtalan variációs lehetőséget biztosít, hogy Ön össze tudja állítani a megfelelő tárolórendszert. Minden tárolóelem zárral is megvásárolható, így értékei mindig biztonságban lesznek.

Változatos fémlábak

A fémlábak formagazdagsága és a többféle szín nagy variációs lehetőséget biztosít. A legtöbb fémláb fix, de a 3-as fémlábnál van állítási lehetőség, így kiküszöbölhetők a padló egyenetlenségei.

Letölthető katalógus: 

uj_irodakatalogus_14_final_05_05_web.pdf