Határ Bútor

"Bútorok határok nélkül.."

Vénusz bútorcsalád

Vénusz bútorcsalád
1 év garancia

Cikkszám: D4558

Vénusz irodabútor család

A Vénusz magas esztétikai tulajdonságokkal rendelkező irodabútor család, melyet szakembereink 25 éves tapasztalatával tökéletesítettek. Bútoraink korszerű gépsorokon, a környezetvédelmi előírások maximális betartása mellett készülnek. Széles szín- és elemválasztékban állnak rendelkezésre, hogy Ön igényeinek megfelelően rendezhesse be irodáját. Vezetői irodákba és csoportos munkahelyekre is megoldást talál honlapunkon, de ha szükséges, egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.

Laplábas irodabútor = erő, tekintély, stabilitás

Az asztal elülső íve lágyítja a megjelenést, ezért kedvelt berendezés a közép- és felsővezetők irodáiban. Az íróasztal mellett elengedhetetlen az elegáns szekrénysor, mely számtalan variációban áll rendelkezésre: nyitott, ajtós, üvegajtós, alukeretes üvegajtós. Az ajtókat a fogantyúval tehetjük egyedivé, melyekből szintén széles választékot találunk.

Operatív munkahelyek

A Vénusz irodabútor család elemeivel egyéni és csoportos munkahelyeket is kialakíthatunk. Az asztalok formaválasztéka számtalan elrendezési lehetőséget nyújt, így biztosítja az irodahelyiségek kihasználtságát, a rendezett tér kialakítását. Az asztalok és tárolórendszerek mellett számos kiegészítő elem áll rendelkezésre az elképzelések valóra váltása érdekében. Konténerek, asztaltoldatok, klaviatúratartók segítik, hogy létrehozhassák az Önnek és kollégáinak legmegfelelőbb munkaállomásokat, melyek a mindennapok kényelmét szavatolják.

Vénusz Lux Fémlábas irodabútorok

A Vénusz Lux család asztalai íves formájukkal egyedi megjelenést adnak az irodának.

Vénusz Classic

Egyszerűség, minőség

A Classic fémlábas irodabútorokkal visszafogott külsejű, de ergonómiailag tökéletes munkahelyek hozhatók létre. A rendszer nagy előnye, hogy az asztallábak vezetékelhetők, így a számítógépből kilógó kábeleket elrejthetjük, nem csúfítják irodánk összképét. Több asztalmagas tároló is szerepel kínálatunkban, így ezekkel jól lezárhatjuk a fémlábak miatt szabadon maradt asztalvégeket. Tárolórendszerek - a rend őrei A tárolórendszerek ideális kialakítása biztosítja a gyors és hatékony munkavégzést és a rendet az irodában. A szekrények méretét és formaválasztékát a dolgozó ember igényeihez igazítottuk, így biztosítjuk a rendszerezett tárolás és gyors hozzáférhetőség lehetőségét. A céges dokumentumok, fontos iratok megóvására is gondoltunk, ezért a Vénusz irodabútor család minden tárolóeleme zárral is megvásárolható. Asztaltoldatok - íróasztal és tárgyaló egyben Takarékoskodjunk a hellyel, íróasztalunkhoz rögzítsünk tágyalótoldatot, így irodánk több funkciót is elláthat. A változatos formájú és méretű tárgyalótoldatok tökéletesen illeszthetők az asztalokhoz.

Vénusz Corner

Egyszerű vonalvezetés Letisztult forma, könnyed fémlábak. Az asztallapokat a távtartók 1 cm távolságra tartják el a lábaktól, így még légiesebb a megjelenés.

Letölthető katalógus:

venusz_katalogus_2014_final_05_05_web..pdf